Producten voor 1 slablad in gram (6)

Gehakte cassavebladeren - Saka Saka

Gehakte cassavebladeren - Saka Saka

IQF • IWP
INFUSIE Spijsvertering

INFUSIE Spijsvertering

De wilde pepermunt, een van de ontelbare muntsoorten, komt alleen voor in Midden- en Zuid-Europa. Hij wordt gekweekt in Noord-Amerika, in heel Europa en Noord-Afrika. WATER TEMPERATUUR: 90 tot 100°C ZETTIJD: 5 tot 10 minuten
Gemalen Laurier

Gemalen Laurier

Gemalen Laurierblad Ref: EPI019 Inhoud: 100 g
Citroenmelisse

Citroenmelisse

Citroenmelisse is een plant met een citroengrasachtige geur waarvan de bladeren een superkracht hebben! Gewreven op een insectenbeet, verzachten ze de effecten. Citroenmelisse wordt gebruikt voor zijn kalmerende en ontspannende eigenschappen in infusies of in het badwater. In de keuken geeft citroenmelisse subtiele smaak aan gevogelte en wit vlees. In de patisserie geeft het een heerlijke smaak aan desserts, banketbakkersroom en flan.
L103: Hele groene Fevesbonen 400g (20 stuks per doos) - Al onze producten

L103: Hele groene Fevesbonen 400g (20 stuks per doos) - Al onze producten

L103: Hele groene fava bonen 400g (20 stuks per doos) - Al onze producten Barcode: 6223000371046 Ref: L103
Passiebloem

Passiebloem

Passiebloem